Pepparkaksmuffins med lingon, sockerfria

  • Snacks
  • 122 Kcal
  • 3,4 g protein

Ingredienser

  • 12 Portioner
75 gram
Havremjöl fullkorn
30 gram
Kokosmjöl kokosfibrer
30 gram
Bovetemjöl
3 gram
Bikarbonat
5 tsk
Bakpulver
8 gram
Pepparkakskrydda
60 gram
Rapsolja
50 gram
Vispgrädde fett 36%
110 gram
Vatten
3 st
Ägg
60 gram
Erythriol sötningsmedel

Gör såhär

1.
Sätt ugnen på 210 grader.
2.
Ställ ut muffinsformar på en plåt, gärna en muffinsplåt om du har.
3.
Väg upp de torra ingredienserna i en skål och blanda.
4.
Väg upp grädde, vatten och rapsolja i en annan skål.
5.
Vispa ägg och erythriol (sukrin) fluffigt. Rör försiktigt ner de torra ingredienserna och tillsätt olja, grädde och vatten.
6.
Fyll formarna till 3/4 och strö över lingonen.
7.
Grädda först 5 minuter i 210 grader och sänk sedan värmen till 190 grader i ca 10 minuter beroende på formarnas storlek
Copyright 2025 © Farmorfitness AB - Org.nr 559502-9991
All rights reserved