Lättlagad proteinrik pannkaka gjord på kvarg och havregryn. Lika god att äta kall som varm. Använd fantasin och toppa med bär, protein, nötter mm. Låt fantasin flöda!
Ingredienser
3 Portioner
3
Ägg
1 dl
Havregryn
2 dl
kvarg
1/2 tsk
Bakpulver
1 nypa
salt
1/2
banan
1 skopa
Elit Whey Hazelnut nougat
Gör såhär
1.
Mixa sönder havregrynen med en stavmixer
2.
Vispa äggen fluffiga med en elvisp
3.
Blanda ihop havregrynsmjölet och äggsmeten
4.
Tillsätt bakpulver, salt och kvarg och rör ihop till en smet
5.
Värm upp en stekpanna. Pensla järnet med rapsolja och grädda pannkakorna
6.
Rör ihop proteinpulvret med lite vatten i taget tills du får en krämig konsistens ( toppingen är beräknad för en portion)
7.
skär bananen i slantar
8.
Toppa den nygräddade pannkakan med proteinkrämen och bananen och njut