Matjes- och potatissallad

  • Lunch/Middag
  • 220 Kcal
  • 8,2 g protein

Ingredienser

  • 4 Portioner
125 gram
matjessill
6 st
Potatis (nypotatis)
2 st
Ägg
40 gram
Salladsmix blandade salladssorter
8 st
Rädisor
0,5 dl
Gräddfil fett 12%
0,5 st
rödlök
2 msk
Gräslök

Gör såhär

1.
Koka potatisarna.
2.
Koka äggen till krämig konsistens, ca 7 min.
3.
Hacka rödlök och gräslök.
4.
Sprid ut sallad på ett fat eller på portionstallrikar. Lägg sedan delad potatis, ägg, matjessill och rädisor ovanpå. Klicka ut gräddfil och toppa med rödlök, gräslök och eventuellt ätbara blommor.
.
Om du vill undvika mjölkprodukter går det bra att byta ut gräddfilen mot iMat Fraiche.
Copyright 2025 © Farmorfitness AB - Org.nr 559502-9991
All rights reserved