Tonfisksallad med ägg och gräddfilsdressing

  • Mellanmål
  • 288 Kcal
  • 29,6 g protein

Ingredienser

  • 2 Portioner
1 burk
Tonfisk i vatten konserv. avrunnen
2 st
Ägg
100 gram
Grönsallad, typ isbergssallad
100 gram
Gröna bönor
1 st
Röd paprika
8 st
Körsbärstomater
0,5st
Rödlök
1 dl
Gräddfil fett 12%
1,5 msk
Chilisås (ej tillsatt socker)
0,5 tsk
Havssalt
1 gram
Tabasco

Gör såhär

.
Tonfisksallad
1.
Koka äggen, låt svalna och dela i klyftor.
2.
Ansa, skölj och skär alla grönsaker i lämpliga bitar/strimlor. Blanda med tonfisken och lägg äggen på toppen.
.
GRÄDDFILSDRESSING
1.
Blanda gräddfil med chilisås och smaka av med salt, peppar och någon droppe tabasco.
Copyright 2025 © Farmorfitness AB - Org.nr 559502-9991
All rights reserved